Kanada’da Eğitim Aldıktan sonra Kanada Vatandaşı Olmak artık daha kolay. Kanada Göçmenlik bakanlığı her sene mezuniyet sonrası Kanada’ya uyum sağlanması çerçevesinde mezuniyet sonrası göçmen alımı programını başlatmıştır. Kanada ‘da Kolej, Üniversite ,Master yada Doktora Eğitimini tamamlayan öğrencilerin Kanada’da eğitimleri sonrasında  öncelikle Kanada’da oturum hakkına sahip olarak kanada Vatandaşı olabilmektedir. Bu programın adının   Canadian Experience Class denilmekte  ve Kanada Devleti bu program ile Kanada’ya eğitim amaçlı gelecek öğrencilerin hem istihdam yaratacağını  hemde ülkenin…

Kanada Vatandaşlık Başvurusu Kanada’ya göçmenlik başvurunuzun onaylanmasının ardından Kanada vatandaşlık başvurusu işlemlerinize başlayabilirsiniz. Tabii ki bunun için de bazı şartlar ve düzenlemeler vardır.  Vatandaşlık başvurusu yapabilmek için başvuru tarihi itibariyle son dört yılın üç yılını (1095 Gün ) Kanada sınırları içerisinde geçirmiş olma şartı vardır. Bunun haricinde (bu süreler gerekli toplamdan düşülür) herkes istediği başka ülkeye gitmek ve dönmek hakkına sahiptir. Herkes istediği dili konuşmak, devlet ile olan bağlantılarında İngilizce ya…