Kanada Vatandaşlık Başvurusu Kanada’ya göçmenlik başvurunuzun onaylanmasının ardından Kanada vatandaşlık başvurusu işlemlerinize başlayabilirsiniz. Tabii ki bunun için de bazı şartlar ve düzenlemeler vardır.  Vatandaşlık başvurusu yapabilmek için başvuru tarihi itibariyle son dört yılın üç yılını (1095 Gün ) Kanada sınırları içerisinde geçirmiş olma şartı vardır. Bunun haricinde (bu süreler gerekli toplamdan düşülür) herkes istediği başka ülkeye gitmek ve dönmek hakkına sahiptir. Herkes istediği dili konuşmak, devlet ile olan bağlantılarında İngilizce ya…