Gerekli Evraklar

Turistik Vizeye Başvuran Çalışanlar İçin:

1.Pasaport

2. Pasaport Fotokopisi (Merkezimizce sağlanacaktır)

3. Online Kanada Vize Başvuru Formu (Merkezimizce doldurulacaktır)

4. Vukuatlı Nüfus Örneği 

5. Sabıka Kaydı  (Merkezimizce sağlanacak)

6. Uçak ve Hotel Rezervasyonları (Merkezimizce sağlanacak)

7. Fotoğraf (İki adet Kanada vizesi için çekilmiş olmalı )

8. Gelir Belgeleri (Vadesiz TL hesabınızda durumunuzu gösteren bir hesap cüzdanı fotokopisi, banka hareket bilgileri, varsa tapu, varsa ruhsat ve yine varsa diğer bilgiler gerekir. Banka cüzdanınız aktif olarak kullandığınız bir hesabınız olmalıdır. Tek satır, içerisinde hareket olmayan, ya da yeni açılmış bir hesap tercih edilmemelidir.)

9. Vergi levhası (Çalıştığınız iş yerinin)

10. Oda Sicil Kaydı (Çalıştığınız iş yerinin)

11. İmza sirküleri (Çalıştığınız iş yerinin)

12. Ticaret gazetesi kaydı (Çalıştığınız iş yerinin)

13. İş Yeri İzin Belgesi (Seyahat süresince izinli olduğunuza dair antetli kağıda yazı)

 

Turistik Vizeye Başvuran İşverenler İçin:

1.Pasaport

2. Pasaport Fotokopisi (Merkezimizce sağlanacaktır)

3. ONLINE KANADA VİZE Başvuru Formu (Merkezimizce doldurulacaktır)

4. Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Örneği 

5. SABIKA KAYDI 

6. Uçak ve Otel Rezervasyonları (Merkezimizce sağlanacaktır. Zaruri değildir)

7. Fotoğraf (İki adet Kanada vizesi için çekilmiş fotoğraf, biyometrik olmamalı)

8. Gelir Belgeleri (Vadesiz TL hesabınızda durumunuzu gösteren bir hesap cüzdanı fotokopisi, banka hareket bilgileri, varsa tapu, varsa ruhsat ve yine varsa diğer bilgiler gerekir. Banka cüzdanınız aktif olarak kullandığınız bir hesabınız olmalıdır. Tek satır, içerisinde hareket olmayan, ya da yeni açılmış bir hesap tercih edilmemelidir.)

9. Vergi levhası

10. Oda Sicil Kaydı

11. İmza sirküleri

12. Ticaret gazetesi kaydı

Turistik Vizeye Başvuran Öğrenciler:

 

Kanada’ya vize için başvuracak olan öğrenci,  turistik vize için konsoloslukların istediği belgelerin yanısıra öğrenciye sponsor olan kişinin belgelerini de hazırlamalıdır.

Örneğin; eğer sizin seyahatinizi finanse eden kişi –Babanız veya Anneniz ise —,

Emekli ise ; ‘Emekliler’ için olan belgeleri  toplamanız ve ‘Öğrenci Belgeniz’ gerekmektedir.

Çalışan ise ; ‘Çalışanlar’ için olan belgeleri toplamanız ve ‘Öğrenci Belgeniz’ gerekmektedir.

İş Sahibi ise ; ‘İşverenleri’ için olan belgeleri toplamanız ve ‘Öğrenci Belgeniz’ gerekmektedir.

Kanada Konsolosluğu öğrenci olduğunuz için sizin bir geliriniz olmadığını ve tatilinizin biri tarafından finans edilmesi gerektiğini belirtir.

Yukarıda istenilenlere ek olarak aşağıdaki belgeler de istenmektedir.

– Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
– 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (noterden alınmış)