Kanada Turist Vizesi

Kanada Turist Vizesine Başvuran Çalışanlar İçin:

1.Pasaport

  1. Pasaport Fotokopisi (Merkezimizce sağlanacaktır)
  2. Online Kanada Turistik Vizesi Başvuru Formu (Merkezimizce doldurulacaktır)
  3. Vukuatlı Nüfus Örneği 
  4. Sabıka Kaydı  (Merkezimizce sağlanacak)
  5. Uçak ve Hotel Rezervasyonları (Merkezimizce sağlanacak)
  6. Fotoğraf (İki adet Kanada vizesi için çekilmiş olmalı )
  7. Gelir Belgeleri (Vadesiz TL hesabınızda durumunuzu gösteren bir hesap cüzdanı fotokopisi, banka hareket bilgileri, varsa tapu, varsa ruhsat ve yine varsa diğer bilgiler gerekir. Banka cüzdanınız aktif olarak kullandığınız bir hesabınız olmalıdır. Tek satır, içerisinde hareket olmayan, ya da yeni açılmış bir hesap tercih edilmemelidir.)
  8. Vergi levhası(Çalıştığınız iş yerinin)
  9. Oda Sicil Kaydı (Çalıştığınız iş yerinin)
  10. İmza sirküleri (Çalıştığınız iş yerinin)
  11. Ticaret gazetesi kaydı (Çalıştığınız iş yerinin)
  12. İş Yeri İzin Belgesi(Seyahat süresince izinli olduğunuza dair antetli kağıda yazı)

 

Kanada Turist Vizesi İşverenler İçin:

1.Pasaport

  1. Pasaport Fotokopisi (Merkezimizce sağlanacaktır)
  2. ONLINE KANADA Turist Vizesi Başvuru Formu (Merkezimizce doldurulacaktır)
  3. Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Örneği 
  4. SABIKA KAYDI 
  5. Uçak ve Otel Rezervasyonları (Merkezimizce sağlanacaktır. Zaruri değildir)
  6. Fotoğraf (İki adet Kanada turist vizesi için çekilmiş fotoğraf, biyometrik olmamalı)
  7. Gelir Belgeleri (Vadesiz TL hesabınızda durumunuzu gösteren bir hesap cüzdanı fotokopisi, banka hareket bilgileri, varsa tapu, varsa ruhsat ve yine varsa diğer bilgiler gerekir. Banka cüzdanınız aktif olarak kullandığınız bir hesabınız olmalıdır. Tek satır, içerisinde hareket olmayan, ya da yeni açılmış bir hesap tercih edilmemelidir.)
  8. Vergi levhası
  9. Oda Sicil Kaydı
  10. İmza sirküleri
  11. Ticaret gazetesi kaydı

Kanada Turist Vizesi Öğrenciler:

Kanada’ya turistik vize için başvuracak olan öğrenci,  kanada turist vizesi için konsoloslukların istediği belgelerin yanısıra öğrenciye sponsor olan kişinin belgelerini de hazırlamalıdır.

Örneğin; eğer sizin seyahatinizi finanse eden kişi –Babanız veya Anneniz ise —,

Emekli ise ; ‘Emekliler’ için olan belgeleri  toplamanız ve ‘Öğrenci Belgeniz’ gerekmektedir.

Çalışan ise ; ‘Çalışanlar’ için olan belgeleri toplamanız ve ‘Öğrenci Belgeniz’ gerekmektedir.

İş Sahibi ise ; ‘İşverenleri’ için olan belgeleri toplamanız ve ‘Öğrenci Belgeniz’ gerekmektedir.

Kanada Konsolosluğu öğrenci olduğunuz için sizin bir geliriniz olmadığını ve tatilinizin biri tarafından finans edilmesi gerektiğini belirtir.

Yukarıda istenilenlere ek olarak aşağıdaki belgeler de istenmektedir.

– Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
– 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (noterden alınmış)

 

Kanada devletine kanada turist vize başvurusu ve kanada turist vizesi formlarının düzenli olarak doldurulması için kanada kültür merkezi vize departmanı ile 0212 252 90 35-36 nolu telefonlardan randevu alarak görüşmeniz gerekmektedir.