Kanada üzerinden uçuş yapacaksanız, transit vizesi almak zorunludur. Eğer Amerika yeşil pasaportunuz varsa Transit vize almanıza gerek yoktur.

Kanada transit vize süreniz ortalama 10 gündür. Başvurularınızın en az 3 hafta önce yapılması gerekir. Bunun sebebi ; Vizenin geç gelmesini önlemektir.

 

  1. Pasaport (son 10 yıl içerisinde çıkarılmış, Kanada seyahati dönüşü en az 6 ay geçerli)
  2. Vize talep dilekçesi (kişinin bağlı bulunduğu şirketin antetli kağıdına İngilizce veya Fransızca olarak Kanada Büyükelçiliğine hitaben yazılmış kaşe ve ıslak imzalı
  3. Uçak Bileti (satın alınmış olması zorunludur)
  4. Pasaport (Kanada seyahati sonrası en az 6 ay geçerli)

5 – 2 adet Biometrik fotograf (güncel, arka fonu beyaz, 45×35 mm ölçülerinde)