Kanada Göçmenlik Başvurusu Merkezimizde Yapılmaktadır

Kanada Vatandaşlık Başvurusu

Kanada’ya göçmenlik başvurunuzun onaylanmasının ardından Kanada vatandaşlık başvurusu işlemlerinize başlayabilirsiniz. Tabii ki bunun için de bazı şartlar ve düzenlemeler vardır.

 Vatandaşlık başvurusu yapabilmek için başvuru tarihi itibariyle son dört yılın üç yılını (1095 Gün ) Kanada sınırları içerisinde geçirmiş olma şartı vardır. Bunun haricinde (bu süreler gerekli toplamdan düşülür) herkes istediği başka ülkeye gitmek ve dönmek hakkına sahiptir. Herkes istediği dili konuşmak, devlet ile olan bağlantılarında İngilizce ya da Fransızca dillerinden birini seçmek ve kendi tercih ettiği dilde eğitim görmek hakkına sahiptir.

 Gerekli şartlar oluştuktan sonra, Kanada göçmenlik statüsünden, Kanada vatandaşlığı statüsüne geçmek çok zorlu bir süreç olmayacaktır.

 Kanada vatandasi olmak icin gerekli Sartlar:

     -18 yasından büyük olmak;

     -Oturum hakkına sahip olmak;

    -Basvuru tarihi itibari ile Son 4 senelik surenin 3 yılını (1095 Gün ) Kanada’da geçirmis olmak;

     -Ingilizce veya Fransızca dillerinden herhangi biri ile iletisim kurabilmek;

     -Kanada hakkında genel kultur bilgisine sahip olmak;

     -Vatandaş olmak için Kanada’daki hakları ve sorumlulukları bilmek .

 

 

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*