Kanada Dil Okulu Vizesi Var mıdır?

Kanada dil okulu vizesi yoktur. Kanada dil okuluna gitmek istiyorsanız öğrenci vizesi veya turistlik vize almanız gerekir. Dil okuluna gidecek öğrencilere ; 6 aydan kısa kalınacaksa turistlik vize , 6 aydan uzun kalınacaksa öğrenci vizesi verilmektedir.

Vize başvurusu yapılırken tüm evraklar İngilizceye çevrilmek zorundadır. Kanada konsolosluğu 2014 yılında açıklama yapmıştır ” Kanada vizesibaşvuru evrakları,İngilizce olmadığı takdirde işleme alınmayacağını belirtmiştir. Evrakların tamamı yeminli tercümanlar tarafından İngilizceye çevrilmelidir.

Sizlerde sorunsuz Kanada öğrenci vizesi almak istiyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Kanada Kültür Merkezi olarak sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyarız.