Québec eyaletinde, 6 ay veya  daha uzun süre kalacak öğrenciler için alınması gereken vizedir.

Caq vizesi almak istiyorsanız evraklarınız tam ve eksiksiz olmalıdır. Kanada konsolosluğu 2014 yılında yaptığı açıklamada ” evraklar İngilizce olmadığı takdirde vize başvuruları işleme alınmayacaktır” demişti. Evraklarınız yeminli tercümanlar tarafından İngilizceye çevrilcektir.

Caq vize evrakları için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.Sizlerde sorunsuz caq vizesi almak istiyorsanız merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.