Çalışma İzni Başvurusu

Kanada her sene işçi alımı yapmaktadır. Bu alımlar bir kaç kategoride değerlendirilebilir.

İşveren Odaklı Çalışma İzni

Kanada’da aktif olan şirket veya kurumdan davetiye almak suretiyle sahip olacağınız çalışma iznidir. Uzatılması mümkün olan bu çalışma izninin azami geçerlilik süresi 4 senedir ve bu sürenin sonunda yabancı işçi olarak tekrar Kanada da tekrar çalışmak istiyorsanız en az iki sene çalışmalısınız

Açık Çalışma İzni ;

Kanada’da bazı şartlarda izin verilen çalışma vizesidir. Geçerlilik süresi, Kanada’da bulunduğunuz konuma göre çalışma izniniz olur. Uzatılması mümkündür.

Mezuniyet Sonrası Çalışma İzni ;

Kanada da eğitim sürecinden sonra verilen vizedir. Çalışma vizesinin süresi bir çok faktöre göre değişiklik gösterir.

 

Co-op Çalışma İzni ;

Kanada staj programlarıdır. Staj programına ve eyaletin izin verdiği şartlarda çalışma izniniz vardır. Bu tamamen eyalete ve programınıza göre değişiklik gösterecektir.

 

Eğer Kanada da çalışmak istiyorsanız öncelikle iş teklifi almak zorundasınız. İş teklifi almadan Kanada çalışma vizesi almak imkansız gibidir.

Eğer Kanada’ya yerleşmek istiyorsanız orada çalışmanız sizler için avantajlı olacaktır. Hem Kanadayı tanımış olursunuz hemde Kanada devleti göçmenlik başvurularına daha olumlu yaklaşır.

Sizlerde Kanada Çalışma Vizesi almak isterseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz.